Börjar få riktigt jävla damp på folk

Postat i Okategoriserat kl. 20:19 av | Kommentarer (0) |

Hej
Har inte gjort alls mycket idag har typ varit och handlat och städat, sen så har jag varit ute och sprungit. Sen har jag inte gjort något mer.
Men tänkte ta upp en sak som har pågått ett tag. Jag vet att jag inte är så jätte omtyckt i Sunne av alla, men det här börjar börjar bli jobbigt nu. När jag är ute på Sunne själv eller med någon annan så kan folk ställa sig mitt på gatan och bara glo och börja skratta. Sen finns det folk som åker förbi mig med bilar och saktar in och börjar glo, men dom gör de bara när jag är ensam och inte när jag går med folk..
Men idag fick jag fan nog. Jag satt i bilen med min mamma och mina syskon och skulle svänga in på parkeringen, då det satt två tjejer precis bredvid parkeringen. Dom glodde som fan och sen började ba as garva och dom kollade på oss hela tiden, så jag vet att dom gjorde det mot oss. Men jag orkade verkligen inte den här gången så jag skrek åt dom och frågade om dom hade något jävla problem. Och sen gick vi bara.
Men jag fattar inte varför folk gör så här det är liksom folk som jag inte känner som oxå gör så här. Men aja orkar inte bry mig så mycket mer om det men fortsätter det såhär vet jag fan inte va jag ska göra.. Men det läskigaste är när folk kommer förbi i bil.
Men nu ska jag se på film och ta det lungt.
Puss och Gonatt <3

Annons:

Kommentarer

Skriv En Kommentar