Vill ha en kattunge

Postat i Okategoriserat kl. 22:18 av | Kommentarer (0) |

Hej
Sa ju igår att jag skulle skriva när jag kom hem från sjukhuset, men va så trött så att direkt när vi kom kom igår så somnade jag. Men dom vet inte vad det är som är fel.. Men dom tror att det är en mild migrän.
Med idag så har jag varit ute på Sunne en sväng och köpt lite saker, och efter det så var jag och klippte gräs. Sen mot kvällen så åkte vi till gammelfarfars grav, och satt fast en sån där duva upp på gravstenen. Sen så hittade jag en kattunge på kyrkogården som jag busade med, åå den va så söt. Vill verkligen ha en kattunge tycker dom är så söta och mysiga.
Och sen när vi kom hem igen så va jag och mamma och köpte mat, å sen så såg vi lite på film. Men just nu så ligger jag i sängen och är skit trött men ska kolla youtube en sväng sen så blir det nog sova.
Puss och godnatt <3

Annons:

Kommentarer

Skriv En Kommentar